За нас

Фирма „Кристал” функционира от  1997 година,тогава позната под друго име , като първоначално дейността и се изразяваше в производстото на трикотажни облекла. Преди 8 години решихме да разширим дейността си в една нова, по-креативна и далеч по-интересна насока – кристални камъчета и елементи за горещ трансфер, създаване на мотиви и дизайни с тях. Така беше сложено началото на „Кристал”.

„Кристал” е независима фирма, упражняваща дейността си в град Варна. При създаването на нашите дизайни ние използваме най-нови технологии, които често биват разработени от самите нас. Предлагаме и изработка на мотиви по Ваша идея, дори и само по снимка или рисунка, съобразени с Вашите нужди.

„Кристал” е директен вносител едро за България на кристални камъни корейско и китайско качество във всички размери и цветове, метални камъни, полиестерни камъни, всякакви елементи за горещ трансфер, както и необходимото оборудване за тяхното поставяне – термо-фолио всички размери, машини за редене, термо-преси, и др. консумативи. Специално за бизнес-клиентите си ние предлагаме всички тези артикули на много атрактивни цени.
 

Наше задължение е да подходим персонално към всеки клиент и да удовлетоворим Вашите желания!

Наше задължение е да направим Вашият бизнес по-успешен!