Кристални камъчета

Високо качествени кристални камъчета (Rhinestones) за горещ трансфер върху облекла. Предлагат се в широка гама от цветове, размери и форми.

За повече информация относно цени и др., моля, кликнете на "Свържете се с нас", и чрез посочените телефони и и-мейл направете Вашето запитване.

 

Таблица с размери
Размер ss 4 ss 6 ss 10 ss 16 ss 20 ss 30 ss 34
Мостра

 

Таблица с цветове

E 01  Crystal

E 02 Light Amethyst E 03 Amethyst E 04 Siam
E 05 Light Siam E 06 Orange E 07 Light Sapphire E 08 Sapphire
E 09 Cobalt E 10 Jonquil E 11 Light Topaz E 12 Topaz
E 13 Smoked Topaz E 14 Emerald E 15 Green E 16 Peridot
E 17 Black Diamond E 18 Jet Black E 19 Light Aquamarine E 20 Aquamarine
E 21 Jet Hematite E 22 Light pink E 23 Crystal AB E 24 Rose Pink
E 25 Cosmo Jet E 26 Citrine E 27 Montana E 28 Peach
E 29 Rainbow   E 30 Hematite E 31 Rose E 32 Siam AB
E 33 Gold Hematite   E 34 Cobalt AB E 35 Transparent E 36 Fuchsia

 

Размери Грос в опаковка
ss 4 1.50 - 1.70mm 1 000
ss 6 1.90 - 2.00 mm 1 000
ss 10 2.70 - 2.80 mm 500
ss 16 3.80 - 4.00 mm 200
ss 20 4.60 - 4.80 mm 100
ss 30 6.32 - 6.50 mm 50
ss 34 7.20 - 7.30 mm 25
Забележка: 1 грос = 144 бр.

 

Кристали в други форми
Форма / размер Цвят Грос в опаковка

Drop   5x8mm
Crystal 50 Gross
Black 50 Gross
Hematite 50 Gross
 
Boat   4x8 mm, 3x6mm
Crystal 100 Gross
Black 100 Gross
Hematite 100 Gross

Rectangle   2.5x5mm, 3x10mm
Crystal 100 Gross
Black 100 Gross
Hematite 100 Gross

Square   4x4mm
Crystal 100 Gross
Black 100 Gross
Hematite 100 Gross

 

 

Показване:
Подреждане по:
Кристални камъчета
0.00лв.

Кристални камъчета

Предлагаме Ви кристали за горещ тарнсфер в широка га..

Купи продукта Любими Сравни